Sisämaalaus ja tapetointi

Kuvat ja jutut Facebookissa:

MAALAUKSELLA UUTTA ILMETTÄ KOTIISI

Mikäli kotisi kaipaa vain pientä pintaremonttia, on maalaus hyvä vaihtoehto tapetille! Nykyisin maalisävyistä löytyy täysi värikartasto ja lisäksi mm. maalipinnan himmeyden voi valita itse. Koska maaleja on niin paljon erilaisia, ja eripinnoille tarkoitettuja, on maalauksessa hyvä luottaa ammattilaiseen! Toteutamme ammattitaitoisesti ja luotettavasti kaikki maalaustyöt Tampereella ja Pirkanmaalla, tarvittaessa myös kauempanakin.TAPETOINTIKO VANHANAIKAISTA?

Tapeteissa näkyvät uudet, koko ajan vaihtuvat muoti-ilmiöt! Yhdessä sopivien huonekalujen, tekstiilien, sekä muiden materiaalien kanssa tapetista saadaan tilaan näyttävyyttä. Tapetoinnissa täytyy ottaa huomioon myös monta muuta asiaa. Pieneen tilaan sopii hyvin kauttaaltaan kuviotapetti, isossa tilassa esim. suurikuvioinen kuviotapetti kaikille seinille saa tilan näyttämään usein ahtaalta ja vaikeuttaa sisustuksen suunnittelua. Kuviotapetteja käytettäessä täytyy aina ottaa huomioon tilan muoto ja huonekorkeus, jotta lopputuloksesta saadaan toimiva ja näyttävä.

Koska tapetointi ei myöskään suhteessa maalaamiseen ole edullista puuhaa, on syytä luottaa ammattilaiseen sekä tapetin valinnassa, että itse tapetoinnissa. Valitessasi meidät tapetoimaan kotisi tai työpaikkasi, voit aina luottaa siihen, että jälki on tarkkaa ja ammattitaitoista!

TAPETOINTI, MAALAUSPALVELU JA MAALAUSTYÖT

Näemme tilan kokonaisuutena ja aina yksilöllisenä, tahdomme tehdä yksilöllisiä ratkaisuja, jotka ovat paitsi käytännöllisiä myös persoonallisia ja tyylikkäitä. Tila ja sen ilme ovat tärkeimmät, koska tilassa täytyy viihtyä. Tilan täytyy myös muuntautua helposti uuteen sisustukseen ilman, että isoja remontteja täytyy tehdä vuosittain. Siksi tila täytyy paitsi tehdä, myös suunnitella hyvin. Tilatessasi remontin meiltä, saat apua niin värisuunnitteluun, kuin materiaalien valintoihin. Tee tilaus maalaus- ja tapetointityöstä, niin säästyt turhalta päänvaivalta ja stressiltä. Voit huoletta keskittyä elämäsi tärkeisiin asioihin sillä välin, kun me hoidamme kotiisi uuden ilmeen.

Pyydä tarjous