Parkettihionta

Parkettityöt yli 30 vuoden kokemuksella

Kuvassa: Nordea Hämeenkatu 22 Tampere, parketin hionta ja lakkaus, Saukkola Vainiokatu 2 Tampere, liikuntasalin lattia hionta ja lakkaus sekä Tapola Jarmo parketin hionta ja lakkaus (kaksi alinta kuvaa).

Parketin hionta- ja lakkaustyön hintaan vaikuttaa useat erilaiset tekijät. Muun muassa hionta alueen koko, parketti- tai puulattian materiaali ja lattian lähtökunto. Tärkeintä on, että parkettilattian pintasäleet tai mosaiikkiparketin kapulat ovat hyvin kiinni alustassaan, jolloin työ päästään suorittamaan ongelmitta. Tarjouspyynnön yhteydessä olisi hyvä lähettää myös kuva lattiasta.

Pystymme tekemään tarjouksen kuvan perusteella myös hyvin kuluneisiin parketteihin, mutta tulemme myös mielellämme tekemään arvioinnin ja tarjouksen kotiinne.

Mikäli epäilette, että parketti tarvitsee korjausta, lähettäkää kuva korjattavasta kohteesta ja/tai pyytäkää arviointikäyntiä korjaustarpeen kartoittamiseksi. Pystymme samalla varmistamaan, että parkettimateriaalia löytyy korjausta varten.

Parkettilattian sävytyksissä (petsaus, valkokuulto- tai valkolakkaus) on aina suoritettava kohteen katselmus, sekä kustannusarviota että työstettävän lattian kunnon arvioimista varten.

Kaikki hinnat ovat esimerkkihintoja. Teemme aina urakkahinnoittelun työmaakohtaisesti.

Parketin hionta ja lakkaus 20€ / m2 + alv 24% = 24,80€ yli 50m2 lattioihin. Pyydä pienemmästä lattiasta tarjous.