Ekologinen Biocomb puhdaskatto ja puhdas julkisivu

BIOCOMB PUHDAS KATTO suoja-aine imeytyy jopa 10 mm syvyyteen, estää vesi- ja homevaurioita sekä estää sammaleen kasvamista katolle. Huoltamaton tiilikatto on usein sammaloitunut. Sammal aiheuttaa katteen haurastumista, jonka seurauksena kate imee vettä sisäänsä.

BioComb Puhdas katto on laajavaikutteinen mikrobikasvuston (home, levä, sammal, jäkälä, sieni) tuho- ja suoja-aine, joka tuhoaa kasvuston ja antaa käsitellyille pinnoille pitkäaikaisen suojan jopa 5-6 vuodeksi eteenpäin käsittelystä. Puhdas katto sopii käytettäväksi tiili-, huopa-,mineriitti- ja peltikatoilla, muuratuilla tai rapatuilla seinäpinnoilla, kiveyksillä, pihalaatoilla, sokkeleissa yms. Sitä ei tarvitse huuhdella. Lue artikkeli.

BIOCOMB PUHDAS JULKISIVU mikäli talossasi on matta, himmeä tai puolihimmeä maalipinta ja lähistöllä sijaitsee puita, on talosi alttiina puista irtoavalle mahlalle ja siitepölylle, sekä luonnossa olevalle homeelle. Talosi homeongelmiin ja niiden ennaltaehkäisyyn on tarjolla Biocomb suoja-aine- ja homeenestokäsittely. Se puhdistaa ja tuhoaa julkisivupinnoille kertyneen lian ja mikrobikasvustot. Sopii puu-, tiili-,betoni-,harkko-, muovi- ja peltipinnoille, ehkäisee puun lahoamista, ja on edullinen. Bicomb käsittelyä ei tarvitse huuhdella.